DKS dakwerken Westmalle PLATTE DAKEN

Dakwerken Kevin Schellekens

— ONZE DIENSTEN —

U KAN BIJ ONS TERECHT VOOR ZOWEL NIEUWBOUW ALS RENOVATIE
— PLATTE DAKEN —

Roofing plaatsen moet minutieus gebeuren : de naden van de banen moeten netjes zijn afgewerkt, ook aan de hoeken en aansluitingen is een goede afwerking prioritair. Bij 'Dakwerken Kevin Schellekens' wordt uw roofing geplaatst volgens de regels van de kunst. Voor de platte daken wordt er hoofdzakelijk gebruik gemaakt van de kwalitatief hoogstaande producten van Derbigum. Wij bieden u 10 jaar garantie, niet enkel op de uitvoering maar ook op het materiaal.

— GROENE DAKEN —

Een groendak is een dak waarvan de bedekking in hoofdzaak uit planten bestaat. Dit heeft o.a. als voordeel dat het zeer isolerend en geluidsdempend werkt. Verder biedt het ook een esthetische meerwaarde. Wij informeren u graag over de mogelijkheden, technische voorwaarden enz...
— ZINKEN DAKEN —

Zink is een materiaal met een bijzonder lange levensduur. Wij leveren en plaatsen zinken daken en dakgoten.

— DAKGOTEN —

Zijn de huidige dakgoten van uw dak aan vernieuwing toe? Wij vernieuwen en plaatsen zinken en koperen dakgoten, afvoerbuizen, afwerkranden, ...
— HOUTEN BIJGEBOUWEN —

Droomt u van een houten bijgebouw dat dezelfde sfeer ademt als uw woning en tuin? Graag zitten wij met u samen om een mooi pareltje uit te werken. U kiest zelf de materialen van afwerking en wij staan u daarin bij met raad en daad.

— DAKTIMMER —

Wij bieden u graag een totaalpakket aan, u kan dus ook terecht bij ons voor de timmerwerken. Wij staan garant voor een vakkundige uitvoering van al uw daktimmerwerken, zowel voor nieuwbouw als renovatie.
— HELLENDE DAKEN —

Uw nieuwbouwwoning uitrusten met een nieuw hellend dak? Of u bent op zoek naar een geschikte dakwerker om uw hellend dak te herstellen of te renoveren? Wij maken u graag een offerte op maat en bekijken met u welke materialen het meest geschikt zijn.

— DAKISOLATIE —

Bent u op zoek naar een dakspecialist die uw dak kan isoleren of de huidige isolatie kan vervangen? Dan bent u bij DKS dakwerken aan het juiste adres. Het is algemeen geweten dat de meeste warmte verloren gaat via het dak. Hierbij willen wij u graag helpen.
DKS dakwerken Westmalle PLATTE DAKEN
DKS dakwerken Westmalle PLATTE DAKEN
DKS dakwerken Westmalle PLATTE DAKEN

We zijn er voor u

— BEREIKBAAR 24/7 —

Problemen of schade aan uw dak moeten zo snel mogelijk aangepakt worden.
Daarom is DKS dakwerken 24u/7 bereikbaar voor noodgevallen.